15 Eylül 2012 Cumartesi

Elektrikli bisiklet mi Motosiklet mi?

Bilindiği üzere elektrikli bisikletlerden önce "motosiklet"ler bulunuyordu. Hız tutkunlarının vazgeçilmezi motosikletleri olduğu bir gerçek. Peki yeni bir 2 tekerlekli ulaşım aracı alacaklar "elektrikli bisiklet" mi almalı yoksa "motosiklet" mi?
Aslında bu sorunun cevabı ilk paragrafta mevcut. Eğer hız tutkunu biri iseniz motosiklet sizin ilk terciğiniz olacaktır. Bilindiği üzere bir çok elektrikli bisiklette fabrika çıkışlı olarak hız kesici bulunmaktadır. Elektrik bisiklet hız arttırma durumları tabiki de mevcuttur. Elektrikli bisikletlerin güvenilir ve ekonomik bir ulaşım aracı olarak kalması için fabrika standarlarında kullanılması gerektiği unutulmamalıdır. Hız arttırımı yapıldığında akünün daha hızlı biteciği bir gerçektir.

Peki motosikletler? Tek veya 2 kişilik yolculuklarda eşyanız yoksa optimum bir performans ile ulaşım aracı olarak kullanmak tabikide mümkün. Buarada unutulmamalı ki motosikletin bir çok modeli mevcuttur (moped, scooter, sport, chooper vs). Eğer ulaşım aracı olarak kullanılacaksa elektrikli scooter lar tavsiye edilir genelde. Sandalyeye oturur şekilde motor sürmenize olanak sağlayan Scooterlar piyasada sucu motoru olarakta bilinirler.
Eğer hızı seviyorsanız tabikide sport modelle tercih edebilirsiniz. Gösteriş seviyorsanız sizin tercihiniz chopper olmalı. Son olarak sorunuzun cevabına gelirsek, sizi rahat ettirecek bir motoru seçmenizi öneririz. Gidip yerinde mümkünse test sürüşü yaparak en iyi elektrikli bisikleti veya motosikleti deneyiniz.
Gönderilme Zamanı: 10:40 Gönderen: rugzo

Elektrikli scooter fiyatları nelerdir?

Elektrikli bisikletlerin büyük bir çoğunluğunun scrooter motor tipinde üretildiğini düşünürsek geniş bir fiyat aralığına erişmek mümkün.
fiyat performans karşılaştırmaları herzamanki gibi kafa karıştırıyor dolayısıyla. En iyi elektirkli bisiklet hangisi diyorsanız işle o konuda size söyleyebileceğimi tek şey sizin ihtayıcınızı en yakın şekilde karşılayandır.
Elektrikli scooter yani elektrikli bisiklet fiyaları 200 lira(çocuklar için) gibi civarlarda başlamakta ve ucu açık bir aralıkta bulunmakta. unutulmalalı ki fiyat her şey değildir önemli olan ihtiyaçlarınıza cevap verip vermediğidir.
Gönderilme Zamanı: 10:25 Gönderen: rugzo

En iyi elektrikli bisiklet hangisi ?

En iyi kavramı hangi kriterleri baz aldığınıza göre değişiklik gösterir. Kimisi için fiyat kimisi için yaptığı hız kimisi için ise ne kadar mesafe kattığıdır. Öncelikle en iyi kriteriniz düşük fiyat ise (ki hiç tavsiye etmeyiz) düşük bir motor gücü olan bir elektrikli bisiklet tercih etmenizdir. Düşük motor gücüne sahip elektrikli bisikletlerin hız konusunda gayet yavaş olduğunu hatırlatmadan edemeyeceğiz tabiki de.
Eğer yaptığı hız önemli ise sizin için işte ozaman sağlam bir motor arıyorsunuz. Ozaman En hızlı elektrikli bisiklet konumuzu tavsiye ederim.
Peki en uzun mesafeyi giden elektrikli bisiklet hangisi? işte o sorunuzun cevabını daha önce paylaştığımız en uzun mesafe giden elektirikli bisiklet konusunda bulabilirsiniz. Unutmayın en iyi kavramı sizin bakış açınıza bağlı ve bu konuda bilgisi olmayan insanların sadece marka isimlerine bakıp şu yada bu iyidir demesine aldanmayın. Araştırın, test edin kendiniz için en iyisini seçin.
Gönderilme Zamanı: 10:24 Gönderen: rugzo

14 Eylül 2012 Cuma

En uzun mesafe giden elektrik bisiklet hangisi?

Elektrikli bisiklerde performans bakış açısı olarak ne kadar yol kat ettiği görüşünü benimseyenler doğru konusudasınız. Yaptığımız araştırmalar sonucu sizin için en uzun mesafeyi kateden elektrikli bisikleti bulduk.

Elektrikli bisikletler arasında scooter modellerine benzeyen ve çeşitli renk ile teknik özelliklere sahip bisikletler bulunmakta. En uzun mesafeyi kateden elektrikli bisiklet olan Arora ar 05z 205 olup arka sepet ve ön arka koruma gibi özellikleride mevcuttur. Eksilerini sayacak olursak sanırım tek eksik yönü hızı. Ortalama 25km hız yapan Arora ar 05z 205 yaklaşık 100kg yük taşıyabilmekte.
Gönderilme Zamanı: 14:19 Gönderen: rugzo

En hızlı elektrikli bisiklet hangisi?

En hızlı elektrikli bisiklet
Elektrikli olsada bir motora sahip bir birey tabikide hızlı bir araca sahip olmak isteyecektir. Bu konuda kullanıcıların isteklerine göre hareket eden Yonja Motor, "en hızlı elektrikli bisiklet"i üretti.


5000W elektrikli scooter olarak geçen yonja nın elektrik motorlu bisikleti yaklaşık olarak 115 km hıza çıkabilmekte. Diğer bir artısı ise kullanıma göre tek bir akü ile 120km ye kadar yol katedebilmesi. 1tl gibi bir fiyata 100-120km yol gitmesi ile dikkatleri üzerine topluyor. Aradığınız soru En hızlı elektrikli bisiklet hangisi ise tabiki Yonja 5000W elektrik bisiklettir.


elektrikli bisiklet hız arttırma yapılmakta. fakat performans olarak hızlı bir elektrikli bisiklet almak ile aynı olmayacaktır.
Gönderilme Zamanı: 07:07 Gönderen: rugzo