14 Eylül 2012 Cuma

En hızlı elektrikli bisiklet hangisi?

En hızlı elektrikli bisiklet
Elektrikli olsada bir motora sahip bir birey tabikide hızlı bir araca sahip olmak isteyecektir. Bu konuda kullanıcıların isteklerine göre hareket eden Yonja Motor, "en hızlı elektrikli bisiklet"i üretti.


5000W elektrikli scooter olarak geçen yonja nın elektrik motorlu bisikleti yaklaşık olarak 115 km hıza çıkabilmekte. Diğer bir artısı ise kullanıma göre tek bir akü ile 120km ye kadar yol katedebilmesi. 1tl gibi bir fiyata 100-120km yol gitmesi ile dikkatleri üzerine topluyor. Aradığınız soru En hızlı elektrikli bisiklet hangisi ise tabiki Yonja 5000W elektrik bisiklettir.


elektrikli bisiklet hız arttırma yapılmakta. fakat performans olarak hızlı bir elektrikli bisiklet almak ile aynı olmayacaktır.

2 yorum :

  1. En hızlı giden elektrikli bisiklet hakkında bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Fakat yazınız biraz eksik olmuş. hızlı elektrikli bisiklet fiyatları ndan hiç bahsetmemişsiniz. mesela benim bildiğim bu yonja 5000w yaklaşık olarak 9-10bin tl ye satılmakta. lütfen diğer modeller ve fiyatlar hakkında da bilgiler veriniz.

    YanıtlaSil
  2. bicyo çok dogru söylemiş 9-10 bin tl'ye araba alınır :D

    YanıtlaSil