2 Şubat 2011 Çarşamba

Yağmurlu havada elektrikli bisiklet kullanımı ?

Yağmurlu havalarda elektrikli bisiklet kullanımı performanslarından bahsedeceğiz. Şimdi herkezin aklında bulunan soruyu cevaplamanın vakti geldi. “Yağmurlu havalarda elektrikli bisiklet kullanılır mı?”. Eğerki akü ve gerekli aksamları yağmur suyundan koruyabilirseniz tabikide mümkün. 

Karlı havalarda elektrikli bisiklet kullanılır mı?
Evet karlı havalarda da elektrikli bisikletlerinizi kullanabilirsiniz. Karlı havalarda kontrolü kaybedip kayma durumları dışında herhangi bir problemle karşılaşmazsınız. Elektrikli bisikletlerin elektrik aksamları kapalı olarak tasarlandığı için az miktarda su ile kısa devre yapıp arıza yapması engellenmiş oluyor.

Su Birikintileri Tehlikeli midir?
Aşırı derin olmayan su birikintilerinden geçerken büyük bir problemle karşılaşmazsınız. Fakat dikkat edilmesi gereken birtakım şeyler sözkonusu. Çok derin su birikintilerinden kaçınmak. Elektrikli bisikletin moturu bilindiği üzere arka tekerleğininde bulunmaktadır.

Elektrikli bisikleti korumak için neler yapmalıyız?
Elektrikli bisikleri korumak için kullanmadığınız zaman münkün olduğunca kapalı bir ortamda muhafaza edin.Yağmurlu veya karlı havalarda dışarıda bırakacaksanız normal bisikletler için üretilmiş bırandaları kullanarak koruyabilirsiniz.

0 yorum :

Yorum Gönder