8 Şubat 2011 Salı

Elektrikli bisikletler için yeni bir site açtık

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce bir yerde bu sitemizi de taşımak ve artık yeni elektrikli bisiklet fiyatları için farklı bir adres belirlemeye karar vermiştik. Aslında kararımız hala geçerli ama siz bisiklet severler için burada da  farklı içerik güncellemerine devam edeceğimizi söylemekten mutluyuz.

elektrikli bisiklet fiyatları

elektrikli-bisiklet-fiyatlari Neden mutluyuz derseniz bildiğiniz gibi bu site elektrikli bisikletler ekibinin açtığı ilk siteydi ve biraz daha acemilik vardı. Bunun sonucunda da özgün bir üslup doğdu ve bu da samimi bir ortamın doğmasını sağladı. Bizler de bu ortamı bozmamak adına, teknik makalelerimizi yeni adresimizde, biraz daha serbest tarzda içeriğimizi ise burda yayınlamaya karar verdik.
Umarım hepimiz için hayırlısı olur. Kısa bir süre sonra görüşmek üzerine. Umarız bizi takip etmeye devam edersiniz.
Gönderilme Zamanı: 14:22 Gönderen: nesin sen?

5 Şubat 2011 Cumartesi

Elektrikli bisiklet hız arttırma nasıl yapılır?

Elektrikli bisikletlerin birçoğunda fabrika çıkışları maksimum 25 km hız yapacak şekilde ayarlıdırlar. Normal bir bisiklet ile aynı hıza sahip olmasının nedeni budur. Kısa mesafe kullanımlarda ideal olan bu hız bir yerden sonra yetmemeye başlar ve “elektrikli bisiklet hız arttırma” nasıl yapılır yöntemleri aranmaya başlanır. 

Elektrikli bisiklet hız artırma yapılabilir mi?
25 km hız elektrikli bisikletlerde normal bir hızdır fakat trafiğe çıkmaya karar verdiğinizde yeterli gelmeyecektir.  Trafiğin hızla akması ve sizin yavaş kalmanız sıkıntı yaratabilmektedir. Şimdi merak edilen sorunun cevabını verelim elektrikli bisikletlerin hızı arttırılabilinir mi? Evet akülü bisikletlerin hızlarını artırabilirsiniz. Bunu nasıl yapacağız?
elektrikli motor hız arttırma

Elektrikli / Akülü Bisiklet Hız Arttırma Yöntemi
Modellerine göre elektrikli bisikletlerin hızları 25 km veya 40 km sınırlanmış olarak üretilmektedir. Bu hız kullanıcılarını tatmin etmemesi dolayısıyla artırma konusunda çeşitli yöntemler aramaya yöneltiliyor. Şimdi sizlere akülü bisikletlerde hız arttırma nasıl yapılır onu anlatacağız. Elektrikli bisikletlerde hız sınırlama için bir sigorta bulunmaktadır. Genellikle direksiyonun gaz yerinin alt kısmında bulunur. Emniyet sigortası kapalı konumda olduğu zaman ne kadar gaz verirseniz verin sınırlayıcının üstünde bir hıza kavuşmanız münkün değildir. Sigortayı açık konuma getirdiğiniz taktirde hızınızı arttırmanız için herhangi bir engel kalmayacaktır.

Bazı modellerde hız 25km ye sınırlı üretildiğinden dolayı bu tarz bir emniyet sigortası bulunmaya biliyor. Elektrikli bisiklet satın alacağınız zaman bunu öğrenerek alın. Bazı modellerde ise emniyet sigortası gazın altında değilde koltuğun altında bulunabiliyor. Kendiniz bulamazsanız üretici firmayı arayarak nerede olduğu hakkında bilgi almanız yararınıza olacaktır.
Gönderilme Zamanı: 19:17 Gönderen: rugzo

2 Şubat 2011 Çarşamba

Yağmurlu havada elektrikli bisiklet kullanımı ?

Yağmurlu havalarda elektrikli bisiklet kullanımı performanslarından bahsedeceğiz. Şimdi herkezin aklında bulunan soruyu cevaplamanın vakti geldi. “Yağmurlu havalarda elektrikli bisiklet kullanılır mı?”. Eğerki akü ve gerekli aksamları yağmur suyundan koruyabilirseniz tabikide mümkün. 

Karlı havalarda elektrikli bisiklet kullanılır mı?
Evet karlı havalarda da elektrikli bisikletlerinizi kullanabilirsiniz. Karlı havalarda kontrolü kaybedip kayma durumları dışında herhangi bir problemle karşılaşmazsınız. Elektrikli bisikletlerin elektrik aksamları kapalı olarak tasarlandığı için az miktarda su ile kısa devre yapıp arıza yapması engellenmiş oluyor.

Su Birikintileri Tehlikeli midir?
Aşırı derin olmayan su birikintilerinden geçerken büyük bir problemle karşılaşmazsınız. Fakat dikkat edilmesi gereken birtakım şeyler sözkonusu. Çok derin su birikintilerinden kaçınmak. Elektrikli bisikletin moturu bilindiği üzere arka tekerleğininde bulunmaktadır.

Elektrikli bisikleti korumak için neler yapmalıyız?
Elektrikli bisikleri korumak için kullanmadığınız zaman münkün olduğunca kapalı bir ortamda muhafaza edin.Yağmurlu veya karlı havalarda dışarıda bırakacaksanız normal bisikletler için üretilmiş bırandaları kullanarak koruyabilirsiniz.
Gönderilme Zamanı: 04:27 Gönderen: rugzo